Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв ви е цвета на спирачните апарати? (само за 156)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ха тия накладки са като моите предни /само че без датчици за износване/ и при мен се наложи леко изпиляване за да паснат в спирачните апарати. А иначе накладките бяха Permafuse.

Местата където се наложи да пиля по 1.5 мм. за да влязат в апаратите
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
      Ха тия накладки са като моите предни /само че без датчици за износване/ и при мен се наложи леко изпиляване за да паснат в спирачните апарати. А иначе накладките бяха Permafuse.

Там си пилил защото е имало нагар и не си могъл да ги вкараш
      Накладките влизат много точно и ако има малък боклук (залепнал) няма да станат и ще си мислиш да пилиш
      Следващият път почисти леглото на накладката от всяка една страна с някакво малко ножче или отверка за да легнат хубаво
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от valjo
        абе при италианските коли е абсолютна мешаница на тема накладки, аз досега мойте и двете не станаха от първия път
        на колеги където сме сменяли .. същия номер, се ходим пак при Додо да сменяме
        тооо ....
        мани
        е Еньо беше казал че на Дедра 1.8 16в ВВТ накладките стават само от некав Форд Орион ли беше .... нещо такова
        затва за накладки се оди със мостра
        Е те и на наща дедра 2.0 16в са като на Енъо, а аз колко разправия имах щото за тази кола дават съвсем други. Стават от форд сиера косуърд некъф ескорт фиат пунто хгт98г. Така обаче се оказва че са си просто такива а иначе са същите като на 145 QV ама за 257 диск. и изглеждат като вторите на колегата Декс. Общо взето италянска му работа.

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
          Първоначално публикувано от Crusader

Там си пилил защото е имало нагар и не си могъл да ги вкараш
          Накладките влизат много точно и ако има малък боклук (залепнал) няма да станат и ще си мислиш да пилиш
          Следващият път почисти леглото на накладката от всяка една страна с някакво малко ножче или отверка за да легнат хубаво

Тцъ, не беше лепило, почистих ги добре, а също и спирачните апарати! Не пасваха с близо 3мм. общо.
          от лепилото на шмиргела не хвърчат искри сравних ги със старите, на които металната част като цяло си беше по-дълга с 3 мм.
          Което доказва че у Бг. няма нищо сигурно!
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Working...
          X